fbpx

Construirea tiparelor pentru îmbrăcăminte bărbați

Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă!

Cursurile de inițiere presupun dobândirea unor cunoștințe de bază în construirea tiparelor pentru produse vestimentare.

  1. Cursul este interactiv, utilizează metode moderne de învățare, prezentări power point, se asigură suport de curs
  2. Activitatea de instuire teoretică se desfășoară în săli moderne dotate cu flipchart, laptop, conexiune internet
  3. Activitatea practică se desfășoară la agenți economici de profil
  4. Achitarea cursului în rate: la înscriere se achită 50 % din valorea tarifului cursului, iar la jumătatea cursului se achită diferența de 50 %( Neachitarea la termenul stabilit a ratei a II-a de 50 % duce la eliminarea cursantului fără recuperarea primei rate !)

Construirea tiparelor pentru imbrăcăminte bărbati reprezintă unul dintre cele mai solicitate cursuri pentru persoanele ce doresc să obține o calificare. Acest lucru se întâmplă și ca urmare a faptului că domeniul vestimentar va fi unul ce oferă mereu posibilități multiple în ceea ce privește angajarea.

În plus, prin obținerea acestor calificări, orice persoană va găsi mai ușor un loc de muncă, deoarece există mulți angajatori ce optează pentru persoanele ce dețin o calificare pentru domeniul în care vor dori să activeze.

Locuri limitate

Datorita cererii mare locurile noastre sunt limitate. Inscrie-te acum si rezerva-ti locul!

Ați putea fi interesat și de:

Cameristă

Cameristă Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă! Multe doamne şi domnişoare iau în calcul

MAI MULTE INFORMATII