fbpx
Cum îți construiești o garderobă office

Cum îți construiești o garderobă office

Alcătuirea unei garderobe pentru serviciu poate fi un proces descurajant – și este chiar mai dificil dacă ai parte de un buget restrâns.

Este tentant să cumperi orice îți vine la mână, dar cel mai probabil asta va rezulta într-un dulap plin de articole necoordonate, dificil de purtat.

Pentru a economisi bani cu adevărat pe îmbrăcămintea de lucru, cel mai bine este să începi cu finalul.

Decide o paletă de culori pentru garderoba ta., investește într-o cantitate mică de articole de îmbrăcăminte neutre, atemporale și optează întotdeauna pentru calitate peste cantitate.

Ține cont de ținuta de lucru de la birou

Nu este avantajos să cumperi un dulap plin de haine doar pentru a afla că nu este potrivit pentru locul tău muncă.

Înainte de a merge la cumpărături, consultă manualul pentru angajați pentru a afla specificul cu privire la politica de coduri vestimentare a companiei.

Dacă începi un nou loc de muncă, observă ținuta în timpul interviului sau întreabă pe cineva care lucrează acolo ce este comun și ce nu este potrivit.

Majoritatea birourilor se situează undeva între casual și profesional. Este mai bine să greșești din cauza prudenței și să te îmbraci un pic mai frumos decât este necesar la început.

O regulă bună este că, dacă trebuie să te oprești și te întrebi dacă un articol vestimentar este potrivit pentru muncă, probabil că nu este o idee bună să îl cumperi pentru birou.

Coordonează-ți garderoba

O modalitate fantastică de a menține costurile vestimentare scăzute este să cumperi doar piese care se coordonează. Acest lucru îți permite să creezi ceea ce bloggerii de modă au numit „garderoba capsulă”, o garderobă cu un număr mic de piese pe care le puteți combina pentru a crea o mulțime de ținute.

Pentru a-ți menține garderoba de lucru de mici dimensiuni, alege câteva culori de bază neutre și adaugă alte culori care îți completează baza.

De exemplu, dacă preferi tonurile reci, îți concentra concentra atenția pe negru și griurile neutre cu albastru, roz și verde. Doamnele cărora le plac tonurile mai calde pot opta pentru negru si maro și pot adăuga galben, verde, auriu și roșu.

Colierele îndrăznețe, gențile și pantofii în culori strălucitoare sau cu modele interesante sunt modalități excelente de a-ți accesoriza ținuta.

Construirea unei garderobe excelente necesită multă răbdare și auto-reținere. Rezistă tentației de a încărca articole ieftine care nu se potrivesc și concentrează-te pe calitate.

Înainte de a cumpăra ceva pentru garderoba ta de lucru, întreabă-te: „Ce ținută completează asta?” sau „Cât de versatil este acest articol?” Nu este întotdeauna ușor să găsești acele piese perfecte, atemporale, dar merită când ai un dulap plin de haine de lucru pe care le poți potrivi cu ușurință.

distribuie prietenilor