fbpx
Cum s-a schimbat moda în ultimii ani

Cum s-a schimbat moda în ultimii ani

Moda este un domeniu în continuă schimbare, iar tendințele se schimbă în fiecare sezon. Iată câteva dintre ultimele tendințe în modă:

Materiale naturale: Moda sustenabilă a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, iar marile case de modă au început se concentreze tot mai mult pe utilizarea de materiale naturale precum bumbacul și inul.

Aceste materiale sunt mai durabile și mai eficiente din punct de vedere al emisiilor de carbon, ceea ce le face o alegere ideală pentru cei preocupați de impactul lor asupra mediului.

În plus, acestea sunt și mai confortabile și respirabile, fiind ideale pentru sezonul cald.

Culori vii și imprimeuri excentrice: Tendința spre culori vii și imprimeuri excentrice a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani.

Designerii au început folosească culori puternice precum roșu, galben și verde, precum și imprimeuri precum florale, abstracte și animale.

Acestea adaugă un plus de personalitate și originalitate ținutelor, oferind un aspect fresh și modern.

În plus, aceste culori și imprimeuri pot fi combinate în diferite moduri pentru a crea look-uri unice și interesante.

Stil vintage și modern: Una dintre tendințele cele mai populare din ultimul timp este îmbinarea stilurilor vintage și moderne.

Designerii au început aducă elemente din trecut și le combine cu elemente moderne, creând o ținută cu un aspect unic și interesant.

Această tendința se reflectă în croieli, țesături și accesorii, oferind o privire fresh asupra modului în care se poate purta un articol vestimentar.

De exemplu, o rochie vintage poate fi purtată cu o pereche de pantofi moderni sau o geantă vintage poate fi asortată cu o ținută modernă.

Accesorii statement: Accesoriile sunt un mod important de a-ți exprimă personalitatea, iar tendința spre accesorii statement este în creștere.

Cerceii mari și colierele lungi sunt doar câteva dintre accesoriile care au devenit populare în ultimul timp.

Acestea adaugă un plus de stil și atractivitate ținutei, oferind un aspect sofisticat și modern.

În plus, aceste accesorii pot fi purtate atât la ținute casual cât și la cele mai sofisticate, dând un plus de personalitate și originalitate oricărui outfit.

Pantaloni largi și fuste plisate: Pantalonii largi și fustele plisate sunt o altă tendința populară în modă.

Acestea oferă un aspect confortabil și relaxat, în timp ce adaugă un plus de stil și elegantă ținutei. Această tendința se reflectă în croieli largi și fluide, oferind o privire fresh asupra modului în care se poate purta o fustă sau un pantalon.

Pantalonii largi pot fi purtați atât la ținute casual cât și la cele mai sofisticate, iar fustele plisate pot fi purtate cu un top simplu sau o cămașă pentru un look elegant.

În plus, acestea sunt foarte versatile, pot fi purtate la diferite ocazii, de la o ținută casual la o ținută de birou sau chiar la ocazii mai speciale.

distribuie prietenilor