fbpx
Afacere cursuri de croitor

Cum sa iti faci o afacere prin cursuri de croitor

Va trebui sa iti modelezi propria casa.

In primul rand ai nevoie de talent si  de rabdare pentru a putea incepe aceasta afacere (la domiciliu), iar in cazul in care ai lucrat intr-o croitorie, atunci acest lucru este un mare avantaj. A fi croitor este o mare provocare, astfel incat, fiecare produs realizat  va aduce bucurie in inima ta, mai ales atunci cand vezi clientul multumit cu produsul adaptat de tine.

Daca inca nu stii sa confectionezi imbracaminte dar simti ca asta este ceea ce vrei sa faci, atunci tot ce iti trebuie sunt niste cursuri de croitor.

Masina de cusut este, de asemenea, foarte importanta pentru un croitor deoarece  este principalul ajutor  pentru a confecționa haine. Alături de aceasta, mai ai nevoie de foarte multe accesorii. 

Indiferent ce îți dorești, noi îți suntem alături pentru a te îndruma să alegi varianta cea  mai potrivitâ pentru tine în alegerea echipamentelor de lucru și în învățarea tainelor acestei meserii.

Pentru ca afacerea ta sa functioneze in mod legal, la domiciliu trebuie sa ai o companie, fie de tip PFA (Persoana autorizata) sau II (Intreprindere Individuala) cu cod CAEN 1413 Fabricarea articolelor de imbracaminte (imbracaminte exterioara).

Cui îi este recomandată această afacere de acasă?

Orice persoană, fie ea femeie sau barbat, care este dispusă să-si petreaca timpul castigand bani croind diferite articole de imbracaminte pentru terți, poate reusi sa castige recomandari de la prieteni, clienti, sau alti profesionisti din domeniu. 

Mai mult, acest tip de afacere este recomandat pentru persoanele mai sociabile, deoarece este un atribut absolut necesar croitorului.

Partea buna este ca ai nevoie doar de curs practic de croitorie!

Cu asta te poate ajuta Studia Form chiar si astazi!

distribuie prietenilor