fbpx
Afacere cursuri de croitor

Cum sa iti faci o afacere prin cursuri de croitor

Va trebui sa iti modelezi propria casa

In primul rand ai nevoie de talent si rabdare pentru a putea incepe aceasta afacere la domiciliu), iar in cazul in care ai lucrat intr-o croitorie, atunci acest lucru este un mare avantaj. A fi un croitor este fi o mare atractie, astfel incat, fiecare produs facut sa aduca bucurie in inima ta, mai ales atunci cand vezi clientul multumit cu produsul adaptat de tine.

Daca inca nu stii sa faci haine dar simti ca asta este ceea ce vrei sa faci, atunci toto ce iti trebuie sunt niste cursuri de croitor.
Masina de cusut este, de asemenea, foarte importanta pentru un croitor la domiciliu, deoarece acest lucru este principalul instrument de care te vei folosi pentru a obtine haine lucrate manual. Pot fi atat manuale cat si electrice, dar important este sa fie 100% functionale. De asemenea, mai sunt necesare diferite ace si fire ieftine, dar bune (personal as recomanda fir importate din Turcia).

Pentru ca afacerea ta sa functioneze in mod legal la domiciliu trebuie sa ai o companie, fie de tip PFA (Persoana autorizata) sau II (Intreprindere Individuala) cu cod CAEN 1413 Fabricarea articolelor de imbracaminte (imbracaminte exterioara).
Cine recomanda aceasta afacere de acasa

Orice persoana fie ea femeie sau barbat, care este dispus sa-si petreaca timpul castigand bani croind diferite articole de imbracaminte pentru terti poate reusi sa castige recomandari de la prieteni, clienti, sau alti profesionisti din domeniu. Pe langa asta, acest tip de afacere este recomandat pentru persoanele mai sociabile, deoarece este un atribut absolut necesar croitorului.
Partea buna este ca ai nevoie doar de curs practic de calificare. Cu toate acestea, reprezinta un avantaj sa ai un curs sau chiar o scoala de arte si meserii specializata in croitorie. Cu asta te poate ajuta Studia Form chiar si astazi!

distribuie prietenilor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print