fbpx

Alfabetizare digitală

Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă!

Participând la cursurile de inițiere în domeniul tehnologiei informației și comunicării, veți avea posibilitatea de a dobândi un minim de cunoștințe în acest domeniu, astfel, veți învața să realizați, cu ajutorul calculatorului, documente în format Word și să le stocați.

Totodată după finalizarea cursului veți avea cunoștințe și în utilizarea internetului sau a aplicațiilor.

Dacă veți luă în calcul optarea pentru aceste cursuri de Alfabetizare digitală atunci veți avea posibilitatea de a găsi un loc de muncă într-un domeniu foarte important.

Durata : 3 zile x 4 ore/zi

Informatii suplimentare

  1. Cursul este interactiv, utilizează metode moderne de învățare, prezentări power point, se asigură suport de curs
  2. Activitatea de instuire teoretică se desfășoară în săli moderne dotate cu flipchart, laptop, conexiune internet
  3. Activitatea practică se desfășoară la agenți economici de profil
  4. Achitarea cursului în rate: la înscriere se achită 50 % din valorea tarifului cursului, iar la jumătatea cursului se achită diferența de 50 %( Neachitarea la termenul stabilit a ratei a II-a de 50 % duce la eliminarea cursantului fără recuperarea primei rate !)

Domeniul digital este într-o continuă creștere. La fel și posibilitățile de a oferi un loc de muncă. Din acest motiv este indicat să dețineți cursuri de calificare pentru alfabetizare digitală.

Locuri limitate

Datorita cererii mare locurile noastre sunt limitate. Inscrie-te acum si rezerva-ti locul!

Ați putea fi interesat și de:

Curs de initiere in croitorie

CURS DE INIȚIERE ÎN CROITORIE În cadrul acestui curs se prezintă tipurile de materiale și cusături, se construiesc tipare pentru fusta și bluză , se execută croireamaterialelor, coaserea și confecționarea produselor. Activitățile cursului sunt 100% practice

MAI MULTE INFORMATII

Patiser

Patiser Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă! Cursurile de patiser vă vor oferi posibilitatea

MAI MULTE INFORMATII