fbpx
Mergi mai departe cu niste cursuri de calificare in croitorie

Mergi mai departe cu niste cursuri de calificare in croitorie

Ca sa ajungi la nivelul inalt la care iti doresti, este nevoie de multa munca, pasiune si evident, de cunostinte. Daca pasiunea ta se rezuma la haine si la crearea lor, atunci cred ca ai urmat deja un curs de initiere in croitorie. Si cel mai probabil te-ai gandit ca este cazul sa iti schimbi profesia si sa devii propriul tau croitor.

Dar ca sa ajungi la acel nivel, mai ai nevoie de ceva munca si practica. Daca ai absolvit deja un cirs de iniitiere, este casul sa mergi mai departe si sa te specializezi. Urmeaza cursuri de calificare in croitorie si devino croitor cu acte in regula. Cu aceasta diploma vei putea fi angajat de fabrici de textil sau de confectii, unde vei avea ocazia sa iti pui cunostintele abia dobandite, in practica, sa acumulezi experienta si, mai ales, sa vezi cum functioneaza o croitorie la scara larga. Inainte sa iti faci croitoria ta, este nevoie sa afli cat mai multe detalii despre alta, sa stii cum functioneaza sistemul, de unde vin clientii, cum se lucreaza si mai ales, care este compensatia pentru fiecare croitor in parte.

Maruntaiele unei afaceri in croitorie sunt mici si detaliate, astfel ca nu poti trece peste aceasta etapa, daca vrei sa lucrezi cot la cot cu angajatii tai, mai ales la inceputul afacerii.

Intr-o piata atat de concurentiala cum este crearea hainelor, este esential sa fi trecut prin toate etapele inainte sa ajungi sa ai afacerea ta. Niciun mare designer sau creator de moda nu a ajuns dintr-o data creator. Cu totii au trecut prin toate etapele, in asa fel incat pot intelege intregul proces de creatie. De la schita pana la produsul finit este multa treaba, insa daca iti pastrezi rabdarea si perseverenta poti ajunge mai departe, in locuri in care nici nu visasesi vreodata.

distribuie prietenilor