fbpx
Profita de sansa oferita de cursurile de croitor

Profita de sansa oferita de cursurile de croitor

Refuzarea unui loc de munca, participarea la cursuri de formare, reconversia profesionala si alte masuri active pot duce la scaderea valorii beneficiului social sau incetarea acesteia, precum si interzicerea acordarii unei anumite perioade, a ajutorului de somaj. Cu siguranta nu vrei asta nu-i asa?

Uneori, chiar nu stim ce vrem. Ne-am nascut nestiind de ce am venit aici si toata viata cautam un scop de a trai. Cel mai adesea ne dam seama prea tarziu care ne sunt pasiunile si prea tarziu sau niciodata, din pacate, nu le urmam.

Pentru ca este dificil sa lasam totul in urma si sa pornim pe neasteptate, frica de necunoscut este ceea ce ne tine in loc intr-un stil de viata pe care nu ni-l dorim si incercam sa-l imbunatatim dupa cum stim mai bine.

Dar ce ati zice daca ati avea posibilitatea de a va practica pasiunea? Daca va place sa coaseti si croiti haine pentru voi sau prietenii vostri, indrazniti mai mult. Oamenii vor avea nevoie mereu de haine, si chiar daca vom ajunge sa fie deserviti de roboti, lumea va trebui sa aiba croitori. La fel ca alte meserii profesionale, croitoria este un talent cu care ne-am nascut si pe care suntem datori sa-l imbunanatim. Nu toata lumea stie ce sa faca cu o bucata de material, dar daca aveti o pasiune pentru asta, atunci urmati niste cursuri de croitor.

Sau, daca sunteti deja la un nivel mai avansat, atunci va sugerez sa mergeti mai departe si va calificati si sa ajunga la un master de croitor. Croitoria a fost intotdeauna un loc de munca interesant, dar mai ales respectat, pur si simplu pentru ca nu toata lumea are talentul necesar. Va schimba viata! Lasati in urma locuri de munca plictisitoare si indrazniti! Exista nenumarate cursuri de croitor, alegeti unul care vi se potriveste traiti-va visul!

Studia Form pune la dispozitie mai multe cursuri de calificare, trebuie doar sa indrazniti si sa va doriti destul de mult!

distribuie prietenilor