fbpx

Maistru în industriile textilă-pielărie

Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă!

Cursurile de specializare pentru maistru în industria textilă-pielărie sunt foarte solicitate de către cursanți deorece oferă oportunități de dezvoltare profesională, avansarea pe un post de muncă de nivel superior și creșterea veniturior salariale. Maistru din industria ușoară textilă-pielărie este cel ce lucrează în sectorul de producție și poate avea în subordine circa 30-35 de oameni.

Totodată, maistrul este cel ce organizează lucrurl în secție, se asigură de funcționarea corectă a utilajelor, va urmări realizarea producției și va acorda asistență tehnică personalului din formație în cazul în care acest lucru va fi necesar.

Durata : 205 ore

Diploma eliberată: Certificat de absolovire însoțit de suplimentul descriptiv si se inlocuieste imaginea cu certificatul de calificare galben cu certificatul de absolvire verde-albastrui

  1. Studii minime: învățământ obligatoriu ( 8/10 clase)
  2. Copie carte de identitate
  3. Copie certificate de naștere
  4. Certificat de căsătorie/ act divorț
  5. Copie după ultimul act de studiu și foaia matricolă
  6. Adeverință clinic sănătos
  1. Cursul este interactiv, utilizează metode moderne de învățare, prezentări power point, se asigură suport de curs
  2. Activitatea de instuire teoretică se desfășoară în săli moderne dotate cu flipchart, laptop, conexiune internet
  3. Activitatea practică se desfășoară la agenți economici de profil
  4. Achitarea cursului în rate: la înscriere se achită 50 % din valorea tarifului cursului, iar la jumătatea cursului se achită diferența de 50 %( Neachitarea la termenul stabilit a ratei a II-a de 50 % duce la eliminarea cursantului fără recuperarea primei rate !)

Cursurile de calificare pentru maistru în industria textilă-pielărie, sunt cele prin care orice persoană va avea posibilitatea de obține calificare în acest domeniu. În aceste condiții, persoana ce a obținut aceste calificări va avea posibilitatea de a se angaja mai repede în acest domeniu.

Maistrul din producția textilă-pielărie este de asemenea persoana ce va stabili măsurile organizatorile și participă activ la aplicarea acestora în cadrul normelor de producție. Participând la aceste cursuri, veți avea și dumneavoastră posibilitatea de a obține un loc de muncă în acest domeniu.

Locuri limitate

Datorita cererii mare locurile noastre sunt limitate. Inscrie-te acum si rezerva-ti locul!

Ați putea fi interesat și de:

Alfabetizare digitală

Alfabetizare digitală Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă! Participând la cursurile de inițiere în

MAI MULTE INFORMATII