fbpx

Confecționer asamblor articole textile

Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă!

Confecţionerul asamblor articole din textile este persoana ce se va asigura de asamblarea semifabricatelor. În acest context, se va urmari un proces tehnologic până la executarea finală a produsului. În vederea executării acestor produse vor fi necesare utilaje automate şi semiautomate.

Totodată, confecţionerul asamblor articole din textile se ocupă de efectuarea unor operaţii de croire şi de confecţionare. Este foarte important şi controlul calitativ al acestor operaţii, finisarea şi pregătirea produselor pentru depozitarea şi ambalarea acestora. Toate aceste deprinderi se vor obţine prin participarea la cursuri calificare croitorie şi anume la cursul de confecţioner asamblor articole textile.

Durata : 3 luni

Diploma eliberată: Diploma de calificare însoțită de suplimentul descriptiv

 1. Efectuarea muncii în echipă
 2. Comunicarea interactivă la locul de muncă
 3. Planificarea activităţii proprii
 4. Respectarea normelor de protecţia muncii şi P.S.I
 5. Efectuare operaţiei de croire
 6. Efectuarea operaţiei de confecţionare
 7. Controlul calitativ al operaţiei de confecţionare
 8. Menţinerea şi întreţinerea utilajului
 9. Finisarea si pregătirea produsului pentru depozitare
 10. Ambalarea produselor
 1. Cursul este interactiv, utilizează metode moderne de învățare, prezentări power point, se asigură suport de curs
 2. Activitatea de instuire teoretică se desfășoară în săli moderne dotate cu flipchart, laptop, conexiune internet
 3. Activitatea practică se desfășoară la agenți economici de profil
 4. Achitarea cursului în rate: la înscriere se achită 50 % din valorea tarifului cursului, iar la jumătatea cursului se achită diferența de 50 %( Neachitarea la termenul stabilit a ratei a II-a de 50 % duce la eliminarea cursantului fără recuperarea primei rate !)Activitatea unui confecţioner asamblor articole din textile se desfăşoară de cele mai multe ori în spaţii închise, secţii de producţie. Totodată în cadrul acestui domeniu se lucrează 8 ore pe zi. În cadrul acestei activităţi lucrătorul, va utiliza şi unele maşini specifice aceste meserii. Aceste maşini sunt: maşină mobilă de croit, maşină de cusut simplă, maşină de încheiat – surfilat, maşină de cusut butoniere, etc.

Prin participarea la aceste cursuri, orice persoană va avea posibilitatea de a se califică în acest domeniu. Confecţionerul asamblor este de asemenea persoană ce va execută operaţii de croire, coasere folosind diferite maşini, călcare, finisare şi ambalare pentru anumite articole de îmbrăcăminte.

 1. Studii minime: învățământ obligatoriu ( 8/10 clase)
 2. Copie carte de identitate
 3. Copie certificate de naștere
 4. Certificat de căsătorie/ act divorț
 5. Copie după ultimul act de studiu și foaia matricolă
 6. Adeverință clinic sănătos

Locuri limitate

Datorita cererii mare locurile noastre sunt limitate. Inscrie-te acum si rezerva-ti locul!

Ați putea fi interesat și de:

Confecționer cablaje auto

Confecționer cablaje auto Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă! Un confecţioner cablaje auto îşi

MAI MULTE INFORMATII