fbpx

Construirea tiparelor pentru încălțăminte

Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă!

Cursurile de inițiere presupun dobândirea unor cunoștințe de bază în construirea tiparelor pentru produse din piele și înlocuitori.

Informatii suplimentare

  1. Cursul este interactiv, utilizează metode moderne de învățare, prezentări power point, se asigură suport de curs
  2. Activitatea de instuire teoretică se desfășoară în săli moderne dotate cu flipchart, laptop, conexiune internet
  3. Activitatea practică se desfășoară la agenți economici de profil
  4. Achitarea cursului în rate: la înscriere se achită 50 % din valorea tarifului cursului, iar la jumătatea cursului se achită diferența de 50 %( Neachitarea la termenul stabilit a ratei a II-a de 50 % duce la eliminarea cursantului fără recuperarea primei rate !)
Cursul Construirea tiparelor pentru încălțăminte este cel prin care veți avea posibilitatea de a vă califica în executarea unor tipare pentru ansamble superioare și inferioare în vederea creării de încălțăminte.

Printre aceste tipuri de incaltamine putem aminti pantoful clasic pentru femei, pantoful clasic pentru bărbați, încălțăminte de tip gheață, cizme sau papuci de casă. După ce veți obține calificări în acest domeniu veți găsi mult mai repede un loc de muncă în această industrie.

Locuri limitate

Datorita cererii mare locurile noastre sunt limitate. Inscrie-te acum si rezerva-ti locul!

Ați putea fi interesat și de:

Montator subansamble

Montator subansamble Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de 30 zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă! Activitatea unui montator subansamle se bazează

MAI MULTE INFORMATII